Informacije o udruzi  
     
  Adresa:  
  Zadvorska 41R
10257 Brezovica
Novi Zagreb
 
   
  E-mail: udrugasmat@net.hr  
   
  Tel/fax : 01/6538-916  
  Mob. : 098/9571-920  
     
  Kontakt osoba : Gđa. Sonita Britvec  
     
 
     
  Akcije  
     
LJETOVANJE UDRUGE 2009 STOIMENA OD 27.08. DO 03.09.2009.
 
Želimo se zahvaliti cijelom osoblju hostela STOIMENA Crikvenica na prekrasnom ljetovanju već četvrtu godinu zaredom. Bez njih ova naša avantura ne bi bila moguća.
Zahvaljujemo se i posadi broda "MALI MARINO" što su nam omogućili da djeca dožive čari mora.
 
NAŠA DRAGA STOIMENA
 
DRUŽENJE RODITELJA
 
ZABAVA ZA DJECU
 
IDEMO NA BROD
 
UKRCAVANJE
 
I PLOVIMO
 
U SIGURNIM RUKAMA KAPETANA
 
NAŠE DRAGE TETE HRANILICE
 
 
 
     
7.12.2008.
I OVE SMO GODINE ZAHVALJUJUĆI MNOGIM DONATORIMA IMALI PRIREDBU I DODJELU POKLONA ZA NAŠU DJECU
 
 
SVIMA KOJI SU POMOGLI DA UNESEMO RADOST U ŽIVOTE NAŠIH MALIH ČLANOVA OD SRCA SE ZAHVALJUJEMO I ŽELIMO SRETNU I USPIJEŠNU NOVU 2009 GODINU.

DONATORI:

GRADSKA ČETVRT BREZOVICA
MAGIČNI JOZO BOZO
KONZUM
NAŠA DJECA
KRAŠ
MTČ
KOCKICA
VIVERA
DOMI-TINTILINIĆ
GRAFEKS
 

 

 

Festival “Jabuka ‘08”: I “Obuća d.o.o. Rijeka” u humanitarnoj akciji za Udrugu SMA.T

Etno-eko festival “Jabuka”, čiji je organizator Udruga “Jabuka” iz Rijeke, a suorganizatori Općina Omišalj, Grad Bakar, TZO Njivice – Omišalj, Centar za kulturu Općine Omišalj i KUD “Bašćinski glasi”, ove će godine podržati Obrt za eko-igračke obitelji Adamović iz Ivanić Grada, koji je u suradnji s Udrugom slijepih iz Siska osmislio humanitarnu akciju čiji je cilj zapošljavanje slijepih osoba i pomoć udrugama kroz darove djeci. Trenutno imaju dogovorenu suradnju sa SMA.T-om, udrugom roditelja djece sa spinalnom mišićnom atrofijom i traheostomama (www.smat.hr). Skupljaju se sredstva za rođendanske poklone za dvadeset i osmoro djece, a ako projekt bude dobro napredovao u planu im je na sličan način pomoći i drugim udrugama.

Posjetitelji Festivala kupnjom igračke, uporabnog ili ukrasnog predmeta izrađenog od prirodnih materijala sudjeluju u ovoj akciji, ali to nije sve jer očekuju ih i neka iznenađenja. Više na www.e-jabuka.hr; www.ekoigracke.com. Akciji se pridružila i renomirana trgovačka tvrtka za prodaju obuće - “Obuća d.o.o. Rijeka”, koja će za potrebe oboljele djece donirati obuću. “Obuća d.o.o. Rijeka” iza sebe ima trideset godina uspješnog poslovanja. Generalni je zastupnik vrhunskog proizvođača dječje obuće “Ciciban” i obuće za mlade “The Next”, te ima prodajnu mrežu u šesnaest gradova diljem Hrvatske s ukupno trideset i tri maloprodajnih mjesta.

Festival “Jabuka ‘08” ” ili jedan od “deset srpanjskih događaja koje vrijedi doživjeti”, kako u broju od 2. srpnja navodi “Novi list”, održava se od 12. do 14. srpnja u Rijeci, Bakru i Omišlju. Trodnevna manifestacija što je nastala na temeljima Etno festivala “Omišalj ‘07” svoje prvo izdanje započet će u Rijeci, na Trsatskoj gradini, u subotu 12. srpnja u 21.30 sati, u nedjelju 13. srpnja pohodit će bakarski Žal ribara gdje će festivalska večer startati u 20.30 sati, dok će u ponedjeljak 14. srpnja u 21 sat svoje ovogodišnje putovanje dovršiti u mjestu u kojem je “Jabuka” i zasađena, u Omišlju, na Trgu Prikešte. U programu sudjeluju “Histriart”, S.o.M., Dunja Knebl, Nikolina Romić - Nina, Etno udruga “Težakinje i težaki z Praputnjaka”, KUD “Primorka”, MKD “Ilinden”, KUD “Eugen Kumičić”, te gosti “La bottega del folklore” iz Italije i “Kočani orkestar – Braća Saliev” iz Makedonije, a voditelji su Belma Hodžić i Davor Garić.

Ulaznice za otvorenje, 12. srpnja u Rijeci, mogu se kupiti u Turističkom informativnom centru (Korzo 33), na kartomatu, te u Caffe baru “Gradina” po cijeni od 60 kuna za terasu, odnosno 40 kuna za parter, dok je ulaz u Bakru i Omišlju slobodan.

 

 

 

 

 
Sponzorirana izrada web stranica i smještaj: Medialink.hr